#1 nejlepší ověřená cesta, jak perfektně pózovat pro úchvatné fotografie a zbavit se nedostatku sebevědomí

Hledáte cestu jak dceři umožnit zážitek z focení, které jí zvedne sebevědomí a bude mít parádní fotky? 

Fantastický dárek pro dceru

Už se nebojte o její sebevědomí: ověřený způsob focení pro vaši dceru

Jmenuji se Michal Pavlásek a rád nadchnu do focení i vaši dceru.

Fotím v pohodové a kreativní atmosféře a předávám zkušenosti jak na fotografiích vypadat dobře.

Základem úspěchu nafotit krásné fotografie je nejen výběr důvěryhodného fotografa, rodinné prostředí moderně vybaveného fotostudia, ale především inspirativní a zábavné focení, kde děvčata nachází sami sebe a cítí se bezpečně.

Nuda při focení u nás rozhodně nehrozí!

Focení (ne)modelek / Michal Pavlásek
Slečna v bílém triku a květinové sukýnce ve výskoku

5 důvodů, proč by vaše dcera měla zažít focení fotobooku

  • Promění se v okouzlující modelku
  • Získá profi líčení
  • Tipy a rady na originální styling
  • Kouzelné tipy na pózování a výraz
  • Nové zkušenosti s focením
  • Kreativní focení
  • 15 velkých profesionálně vyretušovaných fotografií

Na co všechno se vaše dcera může těšit?

Líčení, díky kterému se bude cítit sebevědomě a neodolatelně

Vizážistka Jana se postará o to, aby se cítila skvěle a její krása zářila na každém snímku. Líčení vždy přizpůsobíme věku, typu pleti i osobnímu stylu. Pro mladší dívky zvolíme jemné a přirozené líčení, které podtrhne jejich svěžest a půvab. Zralejší dámy a výraznější typy ocení sofistikovanější make-up, jenž zvýrazní jejich charisma a jedinečnost.

Tipy a triky, jak zazářit před objektivem díky nápaditému stylingu 

Probudí svou vnitřní modelku i díky kreativnímu stylingu. Poradíme jí, jak kombinovat oblečení, doplňky a barvy pro dosažení různých stylů od přirozeného po glamour. Každá série fotografií bude s odlišným osvětlením a efekty. Dcera se tak uvidí hned v několika náladách a tématech.

Focení, kde se naučí spoustu fíglů, jak vypadat skvěle

Fotograf Michal ji provede celým focením s lehkostí a kreativitou. Poradí, jak se uvolnit před objektivem, jaké pózy a výrazy vyzkoušet, aby fotografie měly tu pravou jiskru. Atmosféra při focení bude příjemná a přátelská, takže se dcera nemusí bát být sama sebou. Uvidíte, že s námi se i z nesmělé "nemodelky" stane okouzlující bohyně.

Jak hodnotí focení děvčata i jejich rodiče?

Štěpánka

Chtěla bych moc poděkovat Janě a Michalovi za skvělý den a zážitek, který si z tohoto dne odnáším. Díky nim jsem zjistila, jak se správně nalíčit, získala jsem tipy, které mohu využít nejen při focení, zvýšila jsem si své sebevědomí a poznala dva úžasné lidi.
Oba vytváří skvělou, pozitivní a pohodovou atmosféru, díky které ze mě opadla prvotní nervozita a obavy. Janička mě na focení krásně nalíčila a make-up uzpůsobila tak, abych se v něm cítila dobře. Focení s Michalem je zábavné a probíhá v kreativní a uvolněné atmosféře, což dodává fotkám ten správný efekt. Michal je profesionál a jde vidět, že focením doslova žije, což následně vyzařuje i z jeho fotografií. Není proto vůbec zapotřebí mít obavy z focení či nějakého pózování.
Pokud váháte nad zážitkovým focením Michala Pavláska, tak rozhodně doporučuji. Už se nemůžu dočkat, až uvidím fotky. Určitě jsem zde nebyla naposledy a už se těším na naše další setkání a spolupráci někdy v budoucnu. :)

Nicol

Moc Vám děkuji za úžasný zážitek! 🥰 Oba jste byli skvělí a já si to strašně moc užila...a doufám, že bude možnost to co nejdříve zopakovat 😍 Už se moc těším na fotky 😍

Ilona Konvalinová

Co bylo jiné nevím, protože jsem fotila poprvé, ale rozhodne vím, ze jsem si lepší místo pro nafoceni fotobooku vybrat nemohla a jsem moc ráda, ze jsem fotobook fotila zrovna tady. Foceni bylo skvěle od začátku do konce! Přineslo mi mnoho. Sebevědomí určitě! Spoustu zkušenosti, rad i tipů. Určitě bych doporučila všem co přemýšlí o foceni. Foceni bylo skvěle! Je to úžasný zážitek. Janička i Míša jsou moc milý lidé. Přicházela jsem celkem nervozni jak to bude probíhat atd. A odchazela plna dojmu a nadšeni. Ty pocity ani nejde snad popsat slovy, člověk to musí zažít. 😍 Uz asi rok přemýšlím, ze začnu s fotomodelingem. A byla jsem dost nejistá, jestli na to mám, jestli to zvladnu, jak začít... Díky Míšovi a Janči si věřím, mám mnohem více sebevědomí a vím, ze teď do toho půjdu naplno. Díky za skvělý den a zážitek! ❤️

Dopřejte tento zážitek i vaší dceři!

Ať dcera ukáže světu svou jedinečnost! S naším focením získá:

  • profesionální líčení od zkušené vizážistky
  • několik outfitů a změn stylingu během focení
  • 2-3 hodiny focení v kouzelném fotostudiu
  • tipy a triky na pózování od profesionálního fotografa
  • nezapomenutelný zážitek plný zábavy a sebevědomí
  • možnost objevit svůj skrytý potenciál
  • 15+ nádherně vyretušovaných fotografií

5000

>