Fotobook
Fotobook pro (ne)modelku
5000 Kč

Naučíš se pózovat tak, aby to nevypadalo jako pózování. Uvidíš jak mírné natočení rukou, pokrčení nohou či pohled dokáže proměnit běžný záběr v kouzelný moment.
Během celého vzrušujícího a zábavného focení fotobooku dokážeš nafotit ty nejskvělejší fotky tvého života, které ti otevřou dveře do světa plného možností.

Zážitkové focení
Zážitkové focení
Od 2500 Kč
Zážitkové focení
Zážitkové focení
Od 2500Kč

Přijďte si vychutnat neopakovatelný zážitek, při kterém vzniknou fotografie plné emoci, lásky a radosti, jež se stanou ceněnými klenoty vaší rodinné sbírky.

Focení glamour
Focení glamour
5000 Kč
Focení glamour
Focení glamour
5000Kč

Glamour focení je vaše šance zazářit a objevit svou vnitřní hvězdu. Před objektivem Michala Pavláska se proměníte v ikonu krásy, zatímco zachytíme vaši osobnost a ženskost v nejlepším světle. Připravte se na zážitek plný elegance a stylu, který vám přinese nejen nezapomenutelné fotografie, ale i pocit sebejistoty.

Svatební focení
Svatební focení
Od 14000 Kč
Focení svatební
Svatební focení
Od 14000 Kč

Vaše svatební den přetvořím v nezapomenutelné fotografie plné radosti a pravých emocí. Jako váš svatební fotograf zaručuji zábavné focení a kouzelné obrázky, které budou připomínkou vaší lásky na věčnost. Připravte se na nevšední zážitek, kde každý úsměv a slza štěstí zůstanou zachyceny pro budoucí generace.

Fotoplátna z vašich fotografií
Fotoobrazy na plátně
Od 550 Kč
Fotoplátna
Fotoplátna z vašich fotografií
Od 550 Kč

Nádherné obrazy z vašich nejlepších fotografií.

Fotobook pro (ne)modelku
Fotobook pro (ne)modelku
5000 Kč

Focení, které vám rozzáří život

Fantastický dárek pro dceru

Fantastický dárek pro dceru

Jak dopřát dceři (vnučce, sestře...) tajemství perfektních póz a skvělých fotografií?

Zážitkové focení

Zážitkové focení

Užijte si kouzelné chvíle se svou rodinou, partnerem a získejte vzácné a nadčasové fotografie.

Buď opět krásná a sexy

Buď opět krásná a sexy

Hravý, vzrušující a kreativní způsob, jak oslavit svou ženskost a získat nádherné sexy fotky.

Svatební focení

Emotivní svatební focení

Pomohu vám vyprávět příběh vaší lásky. Úžasný zážitek plný smíchu a nezapomenutelných momentů...

Fotoplátna z vlastních fotografií

Fotoplátna z vašich fotek

Fotoplátno je tady, aby vaše vzpomínky a zážitky dostaly tu pozornost, kterou si zaslouží.

Dárkové poukazy na focení

Dárkové poukazy potěší

Udělejte radost těm, které máte rádi, a obdarujte je jedinečnými zážitky.

Objev v sobě hvězdu: staň se jeden den úžasnou modelkou!

Připrav se, jaké to je zářit jako profesionální modelka. Pod našima zkušenýma rukama získáš dokonalý fotomakeup, který podtrhne tvoji jedinečnost. Naučíme tě, jak pózovat s grácií a přirozeností. Díky našim tipům a trikům získáš zdravé sebevědomí. Přijď objevit své kouzlo a přesvědčte se, že jsi nádherná. Budeš nadšená, budeš okouzlující, budeš to opravdu TY.

Jak si užily den jako modelky?

Wau! Nic lepšího co se týká péče o mě, chování, celkového vystupování jsem už dlouho nezažila. Vše probíhalo v naprostém klidu, s úsměvem a za asistence těch nejlepších lidí, které jsem poznala! Líčení s Jančou bylo příjemné, probrali jsme od každého něco. Jen škoda, že to tak rychle uteklo. Focení s Michalem? Super! Žádné nucené postoje, tváření, nic…prostě sama sebou. Při focení hrála hudba od moderny, po staré písničky, která mě více uvolnila a bylo mi ještě více příjemně. Ačkoliv jsem na focení byla poprvé, necítila jsem žádný stud a nepříjemný pocit. Naopak vše bylo úžasné a já se už nemůžu dočkat fotek! MOC VÁM DĚKUJI!!

Jana

Vždycky jsem chtěla profesionální focení zkusit, a tak jsem nadšená, že jsem se seznámila s Michalem. V prvních okamžicích jsem byla trochu nervózní, ale po pár minutách jsem se cítila jako doma a celé studio jsem si zamilovala. Michal a paní Maturová jsou velmi milí a profesionální lidé. Celé focení jsem si neskutečně užila a jsem si jistá, že jsme se nesetkali naposledy.

Sára

Milí Jani a Míšo, ještě jednou vám moc děkuji, bylo to naprosto ohromné! Nebývám nervózní, ale tentokrát se mě tyto pocity před focením zmocnily. Ovšem jen do chvíle vašeho vřelého přijetí a po prvních několika málo minutách jsem se ve vaší přítomnosti cítila jako doma. Jsem moc ráda, že jsem vás „našla“ a i když to k vám mám trošku z ruky (pozn. studia: 407 km), nelituji ani jednoho kilometru cesty za vámi. Krásné prostředí, profesionální přístup a vše ještě podtrženo naprosto uvolněnou přátelskou atmosféru. Jste skvělí! Děkuji!!

Tereza

Svatební focení bude nejkrásnější částí vašeho výjimečného dne

Pomohu vám vyprávět příběh vaší lásky. Úžasný zážitek plný smíchu a nezapomenutelných momentů...

Jak si svatbu a focení užili novomanželé před vámi?

Michal Pavlásek je totiž boží fotograf, v našem případě až kouzelník! 😎

Lucie & Ondra Machálkovi

Naše svatba byla plná nejnádhernější překvapení a zážitků, kterým jste se stali i VY DVA ! Nechat si zdokumentovat svatbu s vámi bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsme mohli udělat – přístup byl bezkonkurenční, vy jste byli skvěle připraveni, usměvaví, úžasně naladění, osobní a vždy na správném místě ❤  fotky jsme dostali kosmickou rychlostí, vyšli jste nám vstříc ve všem možném a užili jste si to s námi 🥰 ale hlavně !! ZÍSKALI JSME NOVÉ PŘÁTELE ❤ Ještě jednou vám oběma mockrát moc moooooc děkujeme.

Lucie & Lukáš

Fotečky, které máme od Michala jsou úžasné!!!!! Je to profesionální fotograf, dokáže zachytit daný okamžik úplně dokonale!!!! Michale,strašně moooooc s manželem děkujeme za krásný den a krásné fotečky, které budou pěknou vzpomínkou na náš svatební den. VŠEM DOPORUČUJEME !!!!!!!!

Andrea & Vít Valentovi

Prohlédněte si fotogalerii

Co říkáte po focení?

Úžasné! Vaše reference nám září jako nejjasnější hvězdy na noční obloze! Děkujeme vám za to, že nám dáváte na Google těch nejlepších pět hvězdiček! ⭐⭐⭐⭐⭐

Nejlepší hodnocení na Google

89 top referencí

Opravdu PAN fotograf. Úžasné fotky, profesionální úprava a hlavně skvělý a moc přátelský přístup, díky kterému jde po minutě stud úplně stranou a vzniknou tak dokonalé výsledky.❤️ Děkujeme a určitě se brzo vidíme zas!

Natálie

Moc se mi to u vás líbilo. Úžasná atmosféra, krásné prostředí a nezapomenutelný zážitek a dobrá nálada. Tohle focení mi hodně přineslo a rozhodně zlepšilo den, celé bylo v přátelském duchu a plné kreativity. Moc se mi líbí vaše originální nápady a pohled na osobu vždy z jiného úhlu pohledu. Děkuji, že jsem si to dnes mohla prožít a moc se těším na další focení!

Barbora

Dnešní focení bylo.. velmi … až mystické.. Mě dnešek nabil přímo euforií... 🤩 a vím, že budu mluvit za všechny, když řeknu, že jste DOKONALÍ.. a to že se těšíme šíleně na fotky, nemusím ani psát.. Moooc DĚKUJEME a těšíme se na další focení 🥰

všichni Vávrovi

Dobrý den, focení u vás bylo úúúúžasné 🥰. Marně jsem přemýšlela, zda vám vůbec šlo něco vytknout a i kdybychom byli sebevíce rýpaví lidi, tak by nešlo vůbec nic najít.
S manželem jsme z toho byli nadšení. Musíme obzvlášť vyzvednout váš přístup k nám jako k zákazníkům, i když naše spokojenost s vašim fotostudiem nestojí ani nepadá, vy jste k nám tak přistupovali.
Nevíme, jak to pan Pavlásek dělá, ale nečekali jsme, že z toho vyjdou tak krásné fotky. Moc jsme s výsledkem spokojeni, včetně babičky, která ani nevěřila, že se naše Vaneska nechala takhle krásně nafotit. Neskutečná práce.
Líčení přesně odpovídalo mé představě a uteklo jak voda, protože se s paní Maturovou moc dobře povídalo o všem možném.
Kudy budeme chodit, tudy vás budeme doporučovat! 🤩
Už teď těšíme na další focení.

Děkujeme za nádherný den a ještě hezčí fotky.

Skoro jsem zapomněla poděkovat za bonus k našemu objednanému balíčku v podobě fotografie navíc! Příjemně to potěšilo.

Gabriela s rodinou

Ahoj, ještě jednou moc děkuji za včerejší focení. Moc jsem si to užila, celou cestu domů jsem se musela usmívat, byla jsem z toho úplně nadšená. Zbytečně jsem z toho byla předtím nervózní, ale to stejně hodně rychle opadlo. Fotky jsou krásné, ani jsem je nečekala tak brzo. Nemůžu se dočkat, až je ukážu ostatním. Velký dík patří také samozřejmě Janě za krásné líčení. Focení u Michala Pavláska můžu všem jen doporučit a věřím, že se ještě setkáme.

Markéta

Dana Pokorná

Bylo to moje první focení a jako spousta dalších jsem se obávala, jak to všechno bude probíhat, že budu nervózní a nebudu vědět, jak se tvářit a co dělat, aby fotka pěkně vypadala. Momentů bylo hodně, od počátečních rozpaků až po krásné užívání si ,,pózovaní", které pod vedením skvělého Michala šlo téměř samo🥰 Všemi dvaceti!!!! Opravdu krásný a nezapomenutelný zážitek, rozhodně nad očekávání. V budoucnu rozhodně opět pojedu na toto místo se super energií, i když bydlím ne úplně blízko. Stojí to za to...💗 A samotné výsledné fotky jsou krásnou památkou jak na samotný zážitek, tak i pro potěšení oka . Moc děkuji, byli jste oba skvělí 😘

Dana Pokorná

Neváhejte a domluvte si focení!

Vaše jméno*
Váš email*
Váš telefon*
Jaké máte přání?
0 of 350
>